Ga naar de pagina-inhoud

 

Beheersing van de grondwaterverontreiniging bestaande uit natriumbenzothiazolsulfonaat, mercaptobenzimidazol, mercaptobenzothiazol, methylmercaptobenzimidazol en dicyclohexylalamine.

Plaats: Kallo
Periode: 2009-03-22 - 2011-12-23
Budget: < 500.000 €

Aanleggen van een onttrekkingssysteem bestaande uit de VER-techniek en frequentie gestuurde dompelpompen. Beheersing van het onttrekkingssysteem via telemetrie.

Bijzonderheden

Aanleggen van een onttrekkingssysteem bestaande uit de VER-techniek en 13 frequentie gestuurde dompelpompen. Beheersing van het onttrekkingssysteem via telemetrie. De deepwellpomp wordt door middel van twee mechanische kranen en een terugslagklep (MAGA 5 serie) aangesloten op het verbindend leidingwerk. De deepwellpomp heeft een capaciteit van 1 m³/uur bij 34 Mwk – een motorvermogen van 0,1 – 0,6 kW op 1 x 230 Volt. Bijkomend wordt het boorgat van de grondwateronttrekkingsfilters uitgerust met een peilbuis waarin een druksonde wordt geplaatst. Elke druksonde wordt individueel via een signaalkabel aangesloten op de centrale onttrekkingsunit. Elke deepwellpomp wordt individueel via een voedingskabel aangesloten op de centrale onttrekkingsunit. Ter bescherming worden de voedingskabels en de signaalkabels geplaatst in een kabelbeschermingsbuis. De capaciteit van de grondwaterzuivering bedraagt 15 m³/uur.

Individuele aansluiting van filters op de VER-unit
Individuele aansluiting van filters op de VER-unit


>>terug